Malamatina

ΕΝΟΑΚΕ Μαλαματίνα
Μία Ιστορία 130 Ετών σε Νέα Εποχή…

Σταφύλια από ελληνικές εκλεκτές ποικιλίες, σεβασμός στο φυσικό περιβάλλον, σύγχρονες τεχνικές οινοποίησης που βασίζονται σε διεθνή πρότυπα, υψηλή τεχνογνωσία και ομαδική δουλειά.

Αυτά είναι τα στοιχεία εκείνα, τα οποία σε συνδυασμό με τις αξίες που την συντροφεύουν από το 1895, οδηγούν την Οινοποιία Μαλαματίνα σε μια καινούργια εποχή.

Μια νέα εποχή που ξεκινά με νέες, φρέσκες και εξαιρετικές οινικές προτάσεις που κερδίζουν τις εντυπώσεις και υπόσχονται να γίνουν διαχρονικές επιλογές όπως έγινε και η αγαπημένη όλων των Ελλήνων ρετσίνα Μαλαματίνα.

Επικοινωνία

Αυλίδα, 341 00

Ν. Βοιωτίας

0030 2221031626

Οινοποιείο Αυλίδα

info@malamatina.com

Mail Επικοινωνίας

www.malamatina.com

Official Website

Facebook

Malamatina Winery

Instagram

Malamatina Winery

Επισκέψεις/Περιηγήσεις:

Η E. Mαλαματίνας & Υιός ΑΕΒΕ δέχεται όποιες οργανωμένες ομάδες φορέων ή σχολείων επιθυμούν να ενημερωθούν από κοντά για τη διαδικασία οινοποίησης και εμφιάλωσης. Μπορείτε να επισκεφθείτε ένα από τα τρία οινοποιεία μας στην Εύβοια.
Όσοι από εσάς θέλετε να δείτε από κοντά πώς οινοποιείται η ρετσίνα Μαλαματίνα και το κρασί Μάλαμα, δεν έχετε παρά να δηλώσετε την επιθυμία σας 8-10 ημέρες νωρίτερα από την επίσκεψή σας. Επιπλέον, πρέπει να δηλώσετε ποια οινοποιεία προτιμάτε να επισκεφθείτε και πότε.

SHARE TO:

Επικοινωνία

Αυλίδα, 341 00

Ν. Βοιωτίας

0030 2221031626

Οινοποιείο Αυλίδα

info@malamatina.com

Mail Επικοινωνίας

www.malamatina.com

Official Website

Επισκέψεις/Περιηγήσεις:

Η E. Mαλαματίνας & Υιός ΑΕΒΕ δέχεται όποιες οργανωμένες ομάδες φορέων ή σχολείων επιθυμούν να ενημερωθούν από κοντά για τη διαδικασία οινοποίησης και εμφιάλωσης. Μπορείτε να επισκεφθείτε ένα από τα τρία οινοποιεία μας στην Εύβοια.
Όσοι από εσάς θέλετε να δείτε από κοντά πώς οινοποιείται η ρετσίνα Μαλαματίνα και το κρασί Μάλαμα, δεν έχετε παρά να δηλώσετε την επιθυμία σας 8-10 ημέρες νωρίτερα από την επίσκεψή σας. Επιπλέον, πρέπει να δηλώσετε ποια οινοποιεία προτιμάτε να επισκεφθείτε και πότε.

SHARE TO:
Scroll to top