ΟινοΚεντρικά
τα Μεγάλα Κρασιά των Βουνών


Δελτίο Τύπου 26/4/18 προγράμματος επαγγελματικής κατάρτισης ERASMUS+ ΚΑ1 στο Bordeaux της Γαλλίας

  

Δελτίο Τύπου

Αταλάντη, 26/4/2018

     Σε εξαιρετική εμπειρία εξελίσσεται το πρόγραμμα κατάρτισης των 10 οινοποιών-μελών της Ένωσης Οινοποιών Αμπελώνα Κεντρικής Ελλάδας (ΕΝ.Ο.Α.Κ.Ε), που βρίσκονται αυτές τις μέρες στο Bordeaux της Γαλλίας(22-28/4/2018), στο πλαίσιο της υλοποίησης του  χρηματοδοτούμενου προγράμματος Erasmus plus, με κωδικό σχεδίου 2017-1-EL01-KA102-035596 και τίτλο: «ΟENOVATIVE. Networking current trends and activities in wine tourism.

 Θέμα της κατάρτισης, που θα διαρκέσει 5 ημέρες συνολικά, οι σύγχρονες τάσεις στον Οινοτουρισμό.   Οι οινοποιοί /υπεύθυνοι οινοτουρισμού, πραγματοποίησαν έως τώρα, επισκέψεις με δοκιμές οίνου σε ονομαστά Chateaux της περιοχής, όπως τα Chateau Luchey Halde, Château de Ferrand, Chateau Petrus, Château Giscours at Margaux και παρακολούθησαν άψογα οργανωμένα σεμινάρια στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο της Περιοχής AGRO BORDEUAX SCIENCES, που είναι και ο φορέας υποδοχής του υλοποιούμενου έργου.

Αρωγός  και συμπαραστάτης στην ποιοτική υλοποίηση του χρηματοδοτούμενου από την Ε.Ε. εγκριθέντος σχεδίου, είναι το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών-Εθνικός Φορέας διαχείρισης  των προγραμμάτων Erasmus + στην Ελλάδα.

 

Για την ΕΝ.Ο.Α.Κ.Ε.

Το site βρίσκεται υπό κατασκευή.


E-mail: info@enoake.gr


Κατασκευή & Φιλοξενία Web Ideas