ΟινοΚεντρικά
τα Μεγάλα Κρασιά των Βουνών


Κτήμα Σαμπάνη

  

Το υπερσύγχρονο οινοποιείο κτισμένο στην καρδιά της αμπελουργικής ζώνης του Αγ. Ιωάννη Αυλίδας απέχει 15 χλμ. από την πόλη της Χαλκίδας. Μέσα στο οινοποιείο αρχίζοντας από την υποδειγματική αίθουσα γλευκοποίησης με τα «έξυπνα» πνευματικά πιεστήρια ,τις ανοξείδωτες δεξαμενές διπλού τοιχώματος και τους λειτουργικούς οινοποιητές εκχύλισης μέχρι την ισοβαρική γραμμή εμφιάλωσης και το κλιματιζόμενο κελάρι παλαίωσης με τα δρύινα βαρέλια στα οποία «ησυχάζουν» τα κρασιά παλαίωσης μπορεί κανείς να εντοπίσει την αγάπη και το μεράκι με τα οποία ο Τάσος και η Έλλη Σαμπάνη έχουν στηρίξει την προσπάθεια τους αυτή.
Όλα αυτά είναι που οδήγησαν την επιχείρηση στο να αποκτήσει με πολύ υψηλές βαθμολογίες τόσο τα πιστοποιητικά ISO 9001:2000 και ISO 22000:2005 HACCP όσο και το I.F.C.4 (International Food Certificate).
Πεποίθηση τόσο του Τάσου Σαμπάνη όσο και των ανθρώπων που συμμετέχουν στην προσπάθεια επαναπροσδιορισμού του Κτήματος στον χώρο του κρασιού είναι ότι η διετία 2008-2009 θα είναι πολλή σημαντική για την μετέπειτα πορεία του.

Αγ. Ιωάννης Αυλίδας, Χαλκίδα 34100 – Ν. Εύβοιας
τηλ.: 22210 34898, 6932 212476

Επισκέψιμο : Όχι
Υπεύθυνος : Αναστάσιος Σαμπάνης

Email : ktima@sabanis.gr 

Web site : www.sabanis.gr

 

Το site βρίσκεται υπό κατασκευή.


E-mail: info@enoake.gr


Κατασκευή & Φιλοξενία Web Ideas